Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Paris Jackson en Cara Delevingne zoenend gespot

FC Girls, 27 maart 2018

Paris Jackson en Cara Delevingne zoenend gespot

aaaa

Juicy gossip alert! Er gaan al een tijdje roddels de rondte over Paris Jackson (19) en Cara Delevingne (25). Want zijn ze nou een koppeltje of niet? We dachten het bewijs te hebben, want de twee cuties werden vorige week zoenend gespot, maar volgens een insider zijn de twee lovebirds geen stelletje, bummer!

De Britse krant Daily Mail spotte de twee vorige week donderdag zoenend voor een restaurant in Los Angeles. De twee hadden een dubbeldate met de peetvader van Paris, Macauley Culkin, en zijn vriendin Brenda Song. Volgens een insider, die een reactie aan het Amerikaanse tijdschrift People gaf, zijn de twee modellen gewoon vrienden. “Ze hebben een flirterige band, maar ze zijn niet aan het daten en hebben geen relatie. Paris is negentien en leeft haar leven, ze heeft geen plan om zich te settelen."

De dochter van Michael Jackson en Cara leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens de MTV Movie and TV Awards. Een maand geleden werden de girls al hand in hand gespot in Londen en eerder deze week deelde Paris een foto op Snapchat van de twee in bed tijdens een movie night. Of ze nou een stelletje zijn of niet, they sure do enjoy each other’s company!

Lees ook: Famke Louise is Beste Muziek Youtuber

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer