Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

One to follow: Yara Michels

FC Girls, 15 januari 2018

One to follow: Yara Michels

yara

Het jaar 2017 is zeker het jaar geweest van fashionchick Yara Michels. Met een tv-programma, een nieuwe liefde én sinds kort de hoofdredacteur van Linda Meiden, kun je wel stellen dat Yara heel veel hoogtepunten heeft gehad. Natuurlijk kennen we Yara al van haar gezellige vlogs, haar toffe kledingstijl en het succesvolle platform Chapter Friday. Maar dit jaar kwam ze ook nog regelmatig op tv. Kortom: top jaar!

Omdat we wel wat inspiratie kunnen gebruiken om het nieuwe jaar fashionable van start te gaan, vertellen wij je alles over deze toffe meid en hoe jij je net zo mooi kan kleden zodat jij het nieuwe jaar in stijl kan beginnen! Notitieboekje dus bij de hand want dit wil je weten.

yara

Yara Michels is begonnen als blogger tijdens haar opleiding communicatie wetenschappen aan het UvA. Hier startte ze haar blog This Chick Got Style die in loop van tijd uitgroeide tot het populairste blog van Nederland. In 2014 startte ze het online platform Chapter Friday en de rest is history! Ondertussen maakt ze tv-programma’s voor Net5, worden haar vlogs ontzettend goed bekeken én is ze sinds kort hoofdredacteur voor het tijdschrift Linda Meiden. Hoezo goals?

Haar kledingstijl is uitgesproken, fashionable en altijd met een grappige twist. Ze zegt er zelf over dat ze alles met glitter ademt en draagt het daarom alleen maar. Niets is dus te gek voor deze Brabantse meid! En dan ook nog te bedenken dat Yara 157K volgers op Instagram dagelijks inspireert met haar outfits en leven. Wauw!

yara

En geloof mij, je wilt echt ruilen met haar kledingkast! Ze scoort namelijk altijd de perfecte dingen waardoor jij die ook maar al te graag wilt hebben. Soms bij de bekende street merken maar ook veel designer. And we love it! Gelukkig hebben wij wat lookalikes bij ons in de shop waardoor jij je deze week net zo mooi kan kleden. Het nieuwe jaar kan je dus niet beter beginnen! Zie hieronder een overzicht van de tofste looks van Yara in 2017 en shop till you drop! Happy Fashion Year!

BlazersVero Moda ABOUT YOU
€ 50,00
Sailor Cap - Dark GreyMy Jewellery My Jewellery
€ 19,95
Camps & Camps Oorhangers met Swarovski kristal 1D953Camps & Camps de Bijenkorf
€ 27,50
Vans Era sneakersVans Basic sneakerOTTO
€ 69,95
Only T-shirt Zwart 15147394ONLY Van Tilburg Online
€ 16,99 € 12,50
Crushed Velvet Skirt - GreenMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95

Artikel: Styletoday
Beeld: Yara Michels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer