Celebs

OMG! Zijn er meer ‘Twilight’ en ‘Hunger Games’ films onderweg?

FC Girls, 11 augustus 2017

OMG! Zijn er meer ‘Twilight’ en ‘Hunger Games’ films onderweg?

Twilight

Het lijkt nog zo kort geleden dat de laatste delen van ‘Twilight’ en ‘Hunger Games’ in de bios te zien waren, maar voor studio Lionsgate heeft het wachten wel weer lang genoeg geduurd. De studio kondigde een tijdje geleden al aan dat ze meer films in de reeksen wilden gaan maken, maar nu lijken de vervolgen dan toch echt aangekondigd. Awesome!

Variety weet namelijk te melden dat Jon Feltheimer, de CEO van Lionsgate, heeft gezegd dat ze not ready zijn om te stoppen met de twee filmreeksen. “Er zijn nog  veel meer verhalen om te vertellen en wij zijn er helemaal klaar voor als onze bedenkers er ook klaar voor zijn,” zei Feltheimer. Ze moeten dus eerst nog Twilight-auteur Stephenie Meyer en Hunger Games-auteur Suzanne Collins over zien te halen voordat ze meer vervolgen kunnen gaan maken… Please say yes!

Het is by the way niet zo gek dat Lionsgate graag nieuwe delen van de ‘Twilight’ en ‘Hungergames’ reeksen wil maken. De bezoekersaantalen van de films waren enorm en maakten de movies een groot succes. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de vervolgen van deze amazing movies!

Wist jij dat Twilight-auteur Stephenie Meyer ook van plan is om een supernatural serie te gaan maken? 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer