Beauty

OMG: van deze 8 producten krijg je gele tanden

FC Girls, 11 januari 2018

OMG: van deze 8 producten krijg je gele tanden

d

We weten natuurlijk allemaal dat door sommige producten je tanden niet stralend wit blijven. Zo drinken veel mensen koffie door een rietje en poetsen we onze tanden grondig om verkleuring te voorkomen. Wij hebben acht producten voor je op een rijtje gezet die voor gele tanden kunnen zorgen. Handig om te weten, want er zit zeker een prijskaartje en gevaren aan een bleekbehandeling. Deze producten moet je dus vermijden om je witte lach te behouden. Smile babe!

#1. Citroensap
Veel van ons starten ’s ochtends met warm water en citroen. Supergezond, maar juist deze citrusvruchten zijn enorm zuur en kunnen het tandglazuur aantasten. Het zuur laat het gele omhulsel achter het tandoppervlak naar voren komen en hierdoor lijken je tanden geler.

#2. Rode bieten
Na het snijden van bieten zijn je handen rood gekleurd en zitten er vlekken op de snijplank. Omdat het zo diepgekleurd is, kan het ook effect hebben op je tanden.

#3. Balsamico
Het wordt gebruikt als dressing of om brood in te dippen, maar helaas kan het ook aan je tanden blijven kleven en pigmentvlekken veroorzaken.

#4. Thee
Helaas staat thee ook op het lijstje waar je tanden niet blij van worden. Dit komt door de tannine. Hoe donkerder je kleur van je thee is, hoe groter de kans is op pigmentvlekken op je tanden.

#5. Curry
De gele kruiden in curry kunnen een boosdoener zijn voor je tanden dankzij hun sterke pigment. Nooo!

#6. Vruchtensap
Vruchtensap zit vol met suiker, dit kan bacteriën in je mond een boost geven wat weer voor schade en verkleuring kan zorgen. Bummer!

#7. Tomatensaus
Tomaten zijn zuur en felgekleurd en daardoor kunnen tomatensaus en ketchup voor verkleuring en glazuur erosie zorgen. Ew!

#8. Sojasaus
Sojasaus is één van de grootse overtredingen als het gaat om witte tanden. De donkere kleur van sojasaus kan voor een lange periode aan je tanden blijven kleven.

Dit is de snelste manier om je haar te krullen.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer