Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: speelt Selena Gomez een heks in de nieuwe Riverdale spin-off?

FC Girls, 05 december 2017

OMG: speelt Selena Gomez een heks in de nieuwe Riverdale spin-off?

Selena

Toen Selena Gomez haar nieuwe blonde haren showde tijdens de American Music Awards, dachten de meeste mensen dat het gewoon een nieuwe look was voor bij haar laatste album. Maar nu denken sommige fans dat Selena’s nieuwe hairdo een signaal is van iets veel groters. Say what?

Ze denken namelijk dat Selena’s nieuwe look iets te maken heeft met een grote tv rol. Hun theorie is dat Selena de Teenage Witch zal gaan spelen in Riverdale’s supernatural spin-off, The Chilling Adventures of Sabrina.

En deze theorie is nog niet eens zo vergezocht. Selena heeft namelijk al ervaring als het gaat om het spelen van een tovenaar (kijk maar naar Disney Channel’s hitserie Wizards of Waverly Place). Ze zou dus geen moeite moeten hebben om in de schoenen van Sabria de heks te gaan staan, helemaal niet nu ze ook bijpassende blonde haren heeft!

Haar vertegenwoordiger zegt echter dat Selena niks te maken heeft met de spin-off. “Ze is niet betrokken bij het project”, vertelde hij tegen Gossip Cop. Are you sure? Wij zouden het in ieder geval te gek vinden als Selena de rol van Teenage Witch zou spelen!

Dit zijn tien signs dat jij hem leuker vindt dan hij jou...

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer