Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG! Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar

FC Girls, 31 oktober 2017

OMG! Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar

Nadat Selena Gomez en Justin Bieber afgelopen week samen waren gespot, maakten wij ons al een beetje zorgen. Gaat het nog wel goed tussen Gomez en The Weeknd? Toen er vervolgens geruchten ontstonden dat de twee lovebirds na tien maanden een punt achter hun relatie hadden gezet, werd onze ergste nachtmerrie werkelijkheid: Selena Gomez and The Weeknd's romance has come to an end… WHY??

Selena

De dag nadat Selena had afgesproken met haar ex Justin Bieber, bevestigden bronnen van People dat Selena niet meer samen is met Abel Tasfaye, aka The Weeknd. De drukke werkschema’s van de twee zouden ervoor hebben gezorgd dat de relatie uiteindelijk stukliep.

“Selena en Abel zitten al een tijdje in de knoop met hun relatie”, aldus een van de bronnen. “Het is extra moeilijk nu hij op tournee is terwijl zij aan het shooten is in New York. Voor nu zijn ze uit elkaar, maar ze hebben nog wel contact.”

Fans hadden zelf ook al ontdekt dat er iets niet klopte tussen Selena en Abel op Instagram. Abel zou namelijk meerdere mensen uit Selena’s omgeving hebben ontvolgd op Instagram, waaronder Selena’s moeder, haar assistente en de vriendin die Selena een nier gaf. Maar Selena zelf volgt hij gelukkig nog wel steeds.  

Onze harten zijn gebroken en wij hopen dat het uiteindelijk toch nog goed komt tussen Selena Gomez en The Weeknd. Fingers crossed!

Zo maak je het uit zonder hem te kwetsen.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer