Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG! Ook deze Pretty Little Liars-ster is nu verloofd…

FC Girls, 26 oktober 2017

OMG! Ook deze Pretty Little Liars-ster is nu verloofd…

Brides

Het ziet ernaar uit dat de Pretty Little Liars familie weer een stukje groter wordt, want één van de actrices uit de serie is nu officieel verloofd! Ze maakte het nieuws twee dagen geleden bekend via Instagram en haar verlovingsring is #goals!

De lucky girl is Janel Parrish, die de rol van Mona Vanderwaal speelt in de serie Pretty Little Liars. Op Instagram deelde ze het goede nieuws met haar volgers door een aantal cute pics te posten van haar en haar verloofde. “Ik ging naar het park voor een wandeling met Klee en kwam terug met een verloofde,” schreef ze onder een foto waarop ze zoenend met haar nieuwe verloofde, Chris Long, te zien was. “Ik krijg de kans om te trouwen met mijn allerbeste vriend en ik ben supergelukkig. I love you Chris.”

Janel en Chris waren al een jaar lang aan het daten en ze zagen er head over heels uit. Janel kon na het aanzoek haar enthousiasme niet bedwingen en maakte iedereen op Insta gelijk jaloers door haar verlovingsring te showen. It’s big, shiny, gorgeous and we love it!

Congrats Janel! Ze zien er supergelukkig uit samen en wij hopen dat ze dat nog lang zullen blijven!

JanelJanel

Odette: “Dit zijn mijn drie favoriete herfst looks

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer