Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG Kylie Jenner is bevallen van een baby girl!

FC Girls, 05 februari 2018

OMG Kylie Jenner is bevallen van een baby girl!

tadaa

Gisteravond rond 22:00 kwam het nieuws waar we al negen maanden op wachten eindelijk naar buiten: Kylie Jenner was inderdaad zwanger en ze is op 1 februari bevallen van een meisje!

Eindelijk zijn de roddels en geruchten over de zwangerschap van Kylie bevestigd. Maandenlang leek het wel of de hele wereld het had over de mogelijke zwangerschap van Jenner. En al die tijd heeft de 20-jarige haar buik verborgen weten te houden voor de pers. Gisteravond maakte ze via een post op haar Instagram het grote nieuws bekend. “Zwangerschap is een van de mooiste, krachtigste en meest life changing ervaringen geweest die ik heb meegemaakt”, schrijft ze. Bekijk de post hier.

En als extraatje deelt ze een video waarin je ziet hoe de afgelopen negen maanden er voor haar en de baby-daddy Travis Scott er uitzagen en als we eerlijk zijn… de video is zó cute! Iedereen in Kylie haar familie weet zeker dat ze een hele goede mama wordt en haar vriendinnen zeggen dat de celebrity al vanaf haar vijftiende niks liever wil dan moeder zijn.

Het hele internet gaat nu los over de mogelijke naam van hun dochterje. Fans zijn overtuigd, het meisje heet Butterfly!  In de Youtube video draagt de kersverse mama namelijk een ketting met een vlinder en daar wordt heel duidelijk op ingezoomd. Wat denk jij? Is dat een clue?

En hoe mooi is deze foto van zussen Kylie en Khloë met hun babybellies!
baby

 

Kylie, wij zijn happy voor jou! Heel veel geluk met Travis en jullie babygirl. We kunnen niet wachten tot je haar laat zien!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer