Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: komt er een vervolg op Beauty and the Beast?

FC Girls, 09 januari 2018

OMG: komt er een vervolg op Beauty and the Beast?

Disney

Afgelopen jaar was de live-action versie van Beauty and the Beast één groot succes. De “tale as old as time” veranderde in een nieuw en fris verhaal voor zowel oude als jonge Disney fans and they loved it! Na dit succes is het niet meer dan logisch dat de makers van de film nadenken over een vervolg…right?

Nu zijn het niet de makers van Beauty and the Beast die nadenken over een sequel, maar Belle zelf die het wel ziet zitten! Emma Watson, die de rol van Belle vertolkt in de live-action film, liet tijdens de Golden Globe Awards weten dat ze wel geïnteresseerd zou zijn in een vervolg op de succesvolle film.

Tijdens een interview met de Ameriaanse televisiezender E! Entertainment vertelde de actrice dat ze het “fascinerend vindt om erachter te komen hoe de verhaallijn verder gaat nadat de Beast getransformeerd is.” Betekent dit dat er een vervolg aan zit te komen? We don’t know, aangezien Watson niet al te veel verklapte. Wel zei ze dat “er van alles kon gebeuren” als het om een follow-up van de film gaat.

Dit is natuurlijk geen bevestiging dat Beauty and the Beast 2 echt gaat gebeuren, maar het is goed om te weten dat Watson het superleuk zou vinden om terug te keren als Belle. Wij zouden het in ieder geval awesome vinden als er echt een vervolg komt! Want zeg nou zelf: iedereen is toch benieuwd wat er in sprookjes gebeurt na elke happily ever after?

DIY: maak je eigen unicorn bruisbal!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer