Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: hebben Bella Hadid en Kendall Jenner ruzie?

FC Girls, 07 november 2017

OMG: hebben Bella Hadid en Kendall Jenner ruzie?

Besties zijn zijn er altijd voor elkaar en maken absoluut geen ruzie, al helemaal niet wanneer één van de twee jarig is. Maar dat verliep allemaal nét iets anders bij birthday girl Kendall Jenner. Zij en vriendin Bella Hadid kregen namelijk flinke ruzie op een balkon, terwijl iemand anders er een foto van maakte. Say what?!

Bella

Kendall Jenner is net 22 geworden en haar beste vriendin Bella Hadid besloot om dat op een iets andere manier dan gewoonlijk te vieren. Ze postte een foto van haar en Kendall op een balkon, terwijl ze in een verhitte discussie zaten. Jep, ook supermodellen hebben wel eens ruzie.

Bella

Bella schreef bij de foto: “dit is een real life foto die @sweetboydaniel nam van KJ en mij terwijl we tegen elkaar schreeuwden, maar vijf minuten later maakten we het weer goed dus er is niks aan de hand.”

Gelukkig was het niks ernstigs en zijn de twee modellen nog steeds besties. Bella Hadid plaatste op haar Instagram account ook nog wat lieve kiekjes van de twee vriendinnen waarop ze géén ruzie maken ;)

Bella

Girls met deze sterrenbeelden zijn echte flirts!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer