Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: Gigi Hadid laat okselhaar zien in fitness shoot

FC Girls, 12 december 2017

OMG: Gigi Hadid laat okselhaar zien in fitness shoot

gigi

Voor dag 11 van LOVE Magazine’s adventskalender werd Gigi Hadid ingeschakeld om te poseren. Iets wat gelijk voor veel discussie zorgde op Instagram. Niet omdat Gigi een supersexy sportoutfit droeg, maar omdat haar okselhaar zichtbaar was. Say what?!

LOVE Magazine maakt voor hun adventskalender elke dag een video met een celeb en voor de elfde dag was het Gigi’s turn. Ze showde haar favoriete work-out en zag er stylish uit met een smoky eye, natte lokken én okselhaar. Dat laatste veroorzaakte een flinke discussie onder de video die op Instagram werd gepost. Veel mensen vonden het vies en reageerden met ‘Not hygienic’ en ‘Those pits tho’, terwijl anderen het juist helemaal te gek vonden en positieve reacties achterlieten zoals ‘'YASSSSS! The best one yet! Great message there with the hairy armpits. Yes, it's normal, you know #normalizewomensbodyhair’ en ‘'Will you all calm tf down it's just pit hair oh my god get over yourself.’

Het is even wennen, maar wij kunnen Gigi’s actie wel waarderen. Ze maakt een statement en ziet er alsnog hartstikke sexy uit. You go girl! Check hieronder de video en zie Gigi in actie!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer