Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

OMG: Enzo Knol en Dee weer samen

FC Girls, 06 december 2017

OMG: Enzo Knol en Dee weer samen

f

Eind september liet de populaire vlogger Enzo Knol in een video weten dat hij en zijn vriendin Dee van der Zeeuw uit elkaar gingen. Fans waren superverdrietig tot de video van gisterenavond. Je raadt het al: de twee zijn weer bij elkaar. Woohoo!

Zo begon Dee met de video: “Daar zitten we weer, dit keer geen tranen, maar een lach!” Vervolgens vertelt Enzo: “Het is alweer een video die we eigenlijk niet willen maken. We waren de afgelopen tijd even sole-Dee en solo-Enzo, en dat voelde voor mij niet compleet.” Het koppel spreekt in de video over de delen die ze filmen van hun leven en dat is pretty much everything. Dee vertelt: “Je ziet veel van ons leven. Maar los daarvan gebeuren er ook dingen die je liever niet op camera wil. Maar nu is alles weer leuk en gezellig.”

Fake nieuws

Veel fans reageren happy op de video, toch is niet iedereen blij met het nieuws. Velen denken dat het hele break-up verhaal nep was en dat de video alleen werd gemaakt voor de YouTube-views. Het koppel was namelijk eind vorige maand gespot in Spanje, waarna geruchten gingen dat ze weer bij elkaar waren. Wel of niet voor de views, wij girls zijn in ieder geval blij dat de twee weer bij elkaar zijn!

Benieuwd naar de video? Bekijk hem hier!

6 hilarische redenen waarom je nog single bent tijdens de feestdagen.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer