Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: Ed Sheeran is verloofd

FC Girls, 22 januari 2018

OMG: Ed Sheeran is verloofd

d

De zanger Ed Sheeran heeft kort voor de jaarwisseling zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Aww! Hij laat op Instagram weten dat ze allebei dolgelukkig zijn. Op de foto zie je dat Ed zijn armen om de 25-jarige tophockeyster Cherry heen slaat. 

Direct na de post kwam een internetgolf van felicitaties op gang, maar ook een bijna oneindige reeks aan wanhopige reacties van fans die droomde over een relatie met hun idool. Helaas girls, he is about to get married! De twee waren al lange tijd verliefd op elkaar en kregen een relatie op de middelbare school. Helaas duurde dit niet lang, want Cherry vertrok voor haar studie naar Amerika. Toen ze eind 2016 weer in Engeland woonde, sloeg de vonk tussen de twee opnieuw over. Cherry inspireerde Ed Sheeran met het schrijven van de wereldhit ‘Shape of you’.

d

Voor velen is dit nieuws één grote verrassing, niet iedereen wist namelijk dat de twee een relatie hadden. Ed heeft maar weinig foto’s online staan samen met zijn verloofde. Britse media pakken daarom groot uit met het nieuws. Magazine Tabloid The Sun komt met citaten uit recente interviews met de zanger. Daarin zou hij gezegd hebben dat Cherry ‘goed huwelijksmateriaal’ is en dat ze geschikt zou zijn om een familie mee te beginnen. Lief hé? Wij girls wensen de twee veel geluk toe en dat Ed nog veel wereldhits mag maken over zijn geliefde!

Dit is dé oorbellentrend van het moment.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer