Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

OMG! Dit nieuwe palette van Urban Decay wil je hebben

FC Girls, 09 juni 2018

OMG! Dit nieuwe palette van Urban Decay wil je hebben

make up

Het merk van de perfecte palettes is wel Urban Decay. Zo lanceerde ze de mini heat palette en ie-der-een werd gek! Helaas was het palette binnen no time uitverkocht en moesten we het doen met de foto’s. Als jij dacht dat de Urban Decay gekte voorbij zou zijn, dan heb je het goed mis! Er is namelijk een nieuwe roze variant op de markt gekomen. En geloof ons: die MOET je hebben!

New, new, new

Urban Decay heeft een nieuw palette waar andere girls nog jaloers op zouden worden. Het palette, dat Backtalk heet, heeft prachtige roze en bruine kleuren die meteen je mening over roze oogschaduw doen veranderen. Verwacht veel shinykleuren mét ook wat matte kleuren ertussen. Perfect om je alledaagse look mee te fleeken!

Makkelijk meenemen

En natuurlijk is het niet zomaar een palette. Dit wordt je nieuwste to go favoriet! Hij is namelijk zo verpakt dat hij aan twee kanten oogschaduw en poeder heeft zitten, zodat je hem altijd mee kunt nemen. En er zit ook een uitneembare spiegel in. Hoe handig? Het palette is iets groter dan de mini heat palette, maar hij past nog steeds prima in je tas.

Limited edition

Het palette is online te koop bij de Amerikaanse winkel, Sephora. Je betaalt omgerekend €37,35 en is een limited editionversie. Je moet er snel bij zijn dus! Wil jij ‘m hebben?

make up

Lees ook: Shop: 15x beach-items onder de €30

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer