Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

OMG: déze hotties uit PLL en TVD spelen in een nieuwe serie

FC Girls, 17 maart 2018

OMG: déze hotties uit PLL en TVD spelen in een nieuwe serie

wdAD

Goed nieuws voor de fans van Pretty Little Liars,  The Originals en The Vampire Diaries. Drie hotties uit deze series krijgen namelijk een rol in een nieuwe fantasyshow. Oh my god! Wij kunnen nu al niet meer wachten. Wat hebben deze drie te bieden?

Pretty Little Liars en The Vampire Diaries kwamen al aan hun einde in 2017. En met het laatste seizoen van The Originals, dat in april van start gaat, nemen we echt voorgoed afscheid van onze favoriete shows. Gelukkig komt er binnenkort een spin-off van de vampierenserie. Maar dat is niet alles!

Roswell

Nu is er nog een nieuwe show aangekondigd en dat is níet de spin-off van de populaire programma’s, maar zal wel drie knappe hoofdpersonages hebben uit die toppers. In ‘Roswell‘ zullen namelijk Tyler Blackburn aka Caleb Rivers, Michael Trevino aka Tyler Lockwood én Nathan Parsons aka Jackson Kenner een grote rol spelen.

‘Roswell’ is een remake van de gelijknamige serie uit de jaren '90 die gebaseerd was op het youngadultboek ‘Roswell High‘. Het verhaal volgt drie jonge (sexy!) guys die elk een bijzondere gave hebben. De serie is een productie van The CW Network en is geschreven door ‘The Originals’-scenarioschrijfster Carina Adly MacKenzie. ‘The Vampire Diaries’-producer Julie Plec neemt natuurlijk de productie op zich.

Nathan Parsons

De tv-serie draait rond een biomedisch onderzoeker Liz Ortecho. Een tragische gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen en uiteindelijk ontdekt ze de waarheid over haar crush Max. Hij is namelijk een alien! Die rol wordt vertolkt door Nathan Parsons.

Tyler Blackburn en Michael Trevino

Tyler Blackburn neemt de rol van Alex Manes op zich, een jongen die terug naar huis keert van het Midden-Oosten. Alex wil niets liever dan naar zijn vaders verwachtingen leven, waardoor hij zijn eigen dromen opgeeft. Hierdoor verliest hij ook de kans op een toekomst met de man van zijn leven. Michael Trevino zal Kyle Valenti, de zoon van Roswells sheriff, spelen.

Oh my god! Er is nog geen releasedatum bekend, maar wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Noo, dit is het laatste seizoen van Jane The Virgin

Beeld: Shutterstock

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer