Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

OMG! Cole Sprouse keert terug naar het grote scherm!

FC Girls, 31 januari 2018

OMG! Cole Sprouse keert terug naar het grote scherm!

hi

Cole Sprouse shinet al van kleins af aan op het witte doek. Cole speelde namelijk samen met zijn tweelingbroer in ‘Suite life of Zack and Cody’ en was daarvoor al te zien als peuter in 'Big Daddy'. Inmiddels kent iedereen Cole natuurlijk uit Riverdale! In de serie is Cole te zien als Jughead Jones, een van de tweedejaars van de Riverdale High School. Jughead may be a creep, maar hij blijft ontzettend cute. Dus Cole fans opgelet: want voor zijn nieuwste project keert hij terug naar het grote scherm!

Gisteren werd bekend gemaakt dat Cole meespeelt in de nieuwe film 'Five Feet Apart'. De nieuwe film gaat boordevol met liefde zitten en vertelt een verhaal van twee mensen die ernstig ziek zijn. Oh no, word dit “The Fault In Our Stars” all over again?

Hoewel het klinkt alsof alle bioscoopbezoekers alleen maar gaan huilen, laat het THR (de filmmakers) weten dat de film opbeurend is en gaat over de kracht van de liefde. Cole’s co-ster is nog niet aangekondigd voor de film, die wordt later bekend gemaakt. Maar hey, 1,5 uur lang kijken naar Mister Sprouse is al genoeg, right?

Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: OMG! Dit is de nieuwste Pretty Litttle Liar!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer