Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

OMG: Carlos wint Expeditie Robinson 2017

FC Girls, 22 december 2017

OMG: Carlos wint Expeditie Robinson 2017

d

Carlos Platier Luna mag zich winnaar van Expeditie Robinson 2017 noemen. Hij was één van de onbekende deelnemers van het programma en won de finale van caberetier Soundos El Ahmadi en YouTuber Kaj Gorgels.

De 23-jarige uit Oldenzaal liet in het programma zien dat hij beresterk was. Hij was een opvallende deelnemer, hij was absoluut niet op zijn mondje gevallen en was een goede teamplayer. Hij had een doel voor ogen: winnen. En dat deed hij!

Shelly Sterk, één van de andere deelnemers van het programma, reageert enthousiast op de winst van Carlos: “Ik vind het echt superleuk. Hij heeft het verdiend. Hij heeft de meeste proeven moeten doen van iedereen geloof ik. Dan ben je een terechte winnaar.” Ook presentatrice Marieke Elsinga, die de expeditie in de negende aflevering verliet, vindt de winst terecht. “Ik vind het echt ongelofelijk leuk dat Carlos heeft gewonnen. Het is namelijk een hele positieve, energieke en oprechte jongen die zich gedurende de hele Expeditie nooit anders heeft voorgedaan dan dat hij is. En om te zien dat hij zo blij is met het winnen van zijn droom, ja daar word ik ook weer helemaal blij van.”

Wij girls zijn mega blij dat deze hunk gewonnen heeft en kunnen niet wachten tot Expeditie Robinson 2018!

Nog een foute kersttrui nodig? Dit zijn de 18 leukste!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer