Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

OMG: Buddy Vedder verlaat GTST

FC Girls, 23 november 2017

OMG: Buddy Vedder verlaat GTST

e

Buddy Vedder, ook wel bekend als Rover Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden (en van onze Guy insiders serie of course) gaat GTST verlaten. OMG! Hij vindt het behoorlijk lastig om alles te combineren. Daarom heeft Buddy besloten om zich meer te focussen op zijn presentatiecarrière.

Momenteel presenteert Buddy Zapp Kids Top 20 en Lang Leve De Muziekshow. De acteur vertelt aan RTL Boulevard: “Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om Lang Leve De Muziekshow te presenteren, samen met Romy Monteiro. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarnaast presenteer ik nog andere programma’s. Dat is gewoon niet te doen. Op een gegeven moment moet je dan een moeilijke keuze maken. En daarom heb ik besloten om te stoppen met GTST”.

Na ruim 2,5 jaar komt er een einde aan de rol van Rover in de serie en dat moment zorgde toch wel voor de nodige tranen. Aww! Buddy laat weten: “Ik heb mijn laatste draaidag al een tijdje geleden gehad. De hele dag was iedereen van: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik ontkende dat. En toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja.”

Gelukkig kunnen we Buddy nog even zien shinen in de serie. Volgende week zal de laatste aflevering met Buddy worden uitgezonden op RTL4. Om je wat op te vrolijken, kun je nog steeds Buddy's ongezouten mening lezen in onze 'Guy Insiders' in het magazine!

 Wait.. zijn Katy Perry en The Weeknd aan het daten?

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer