Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Om deze reden maken Riverdale's Cole en Lili hun relatie niet bekend

FC Girls, 28 november 2017

Om deze reden maken Riverdale's Cole en Lili hun relatie niet bekend

Maandenlang werden ze flirtend gespot en deden ze samen dingen die kenmerkend zijn voor koppels: voor Riverdale-fans is het overduidelijk dat Cole Sprouse en Lili Reinhart nu een relatie hebben. Maar waarom weigeren zowel Cole als Lili om dat te bevestigen? What’s the deal?

COle

Hoe obvious hun relatie ook lijkt, Cole en Lili doen nogal mysterieus als het over hun relatiestatus gaat. Toen People in een interview met Cole vroeg of hij nou aan het daten was met Lili of niet, antwoordde hij met “geen commentaar” en legde hij uit waarom hij en Lili zo terughoudend zijn als het over hun love lives gaat.

“Of je alle geruchten nou negeert of juist aanmoedigt, het geeft mensen die denken recht te hebben om alles over je persoonlijke leven te weten nog meer macht.” Cole vindt niet dat hij de wereld een uitleg verschuldigd is of updates moet geven over zijn liefdesleven.

“Hoe vaker je mensen dingen over je persoonlijke leven laat weten, hoe meer mensen denken dat ze er recht op hebben. Zo wordt het dus steeds moeilijker voor de personen waar je in de toekomst mee samen bent. Ik neem dat erg serieus,” zegt Cole. “Daarom praat ik er dus nooit over. Mensen hebben niet het recht om dit soort dingen te weten.”

Natuurlijk is het jammer dat we waarschijnlijk nooit een bevestiging zullen krijgen van Cole of Lili over hun relatie, maar Cole heeft zeker een punt. Het is hun eigen keuze en ze moeten zelf beslissen of ze het publiekelijk willen maken of dat ze het privé en mysterieus houden.

Gebruik je deze woorden vaak? Dan ben je waarschijnlijk gestrest! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer