Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Oeh! Er komt een serie met Penn Badgley en Shay Mitchell

FC Girls, 12 april 2018

Oeh! Er komt een serie met Penn Badgley en Shay Mitchell

aaaa

Let’s be honest. De leegte die wij allemaal voelden na het einde van Gossip Girl is unbearable. We can’t live without Lonely Boy en de it girls S en B. Maar cry no more, want er komt een nieuwe serie aan die waarschijnlijk onze leegte gaat vullen. Penn Badgley speelt namelijk samen met Shay Mitchell in de nieuwe serie You en je moet de trailer echt nu zien!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

De serie van de zender Lifetime is gebaseerd op het boek You van Caroline Kepnes. Penn speelt de manager van een boekenwinkel die Joe heet. Hij is zo verliefd op een schrijfster dat hij haar stalkt via social media. De schrijfster, die wel wat weg heeft van Serena van der Woodsen, wordt gespeeld door Elizabeth Lail. Shay speelt haar beste vriendin, die door heeft dat er iets niet helemaal klopt aan Joe. Volgens Lifetime is de plot van het verhaal wat iemand over heeft voor de liefde.

Funny fact. De serie is gemaakt door de producers van Riverdale, dus we kunnen er vanuit gaan dat ook You een mega hit wordt. De serie is vanaf 9 september te zien op Lifetime. Dus het wordt sadly nog even wachten geblazen.

Lees ook: Yes! Ariana Grande komt met een nieuw album

Beeld: Getty Images

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer