Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

OEH: Dit kunnen we allemaal van Riverdale verwachten in januari

FC Girls, 02 januari 2018

OEH: Dit kunnen we allemaal van Riverdale verwachten in januari

riverdale

Finally! Op 17 januari komt Riverdale eindelijk terug met nieuwe afleveringen. Na de onthulling van de Black Hood is er natuurlijk ontzettend veel dat we graag zouden willen weten, maar dat gebeurt misschien niet zo snel als we willen. Entertainment Weekly zegt namelijk dat de show een stapje terug doet en zich meer gaat focussen op de karakters in de serie. Hierdoor zal de serie meer gaan lijken op de originele Archie comics.

“De tweede helft van seizoen twee gaat een beetje terug naar de Riverdale basics. Dat wil zeggen dat we ons meer gaan focussen op de verhalen op school en dieper in zullen gaan op alle relaties en vriendschappen”, zegt Roberto Aguirre-Sacasa, bedenker van de hitserie, tegen Entertainment Weekly.

Een aantal van deze relaties zullen over Betty gaan. Haar broer, Chic, wordt ook geïntroduceerd in de tweede helft van het seizoen. Lili Reinhart, die de rol van Betty speelt, vertelde Glamour dat de komende afleveringen onder andere over haar mentale gezondheid zullen gaan.

Maar het ziet er ook naar uit dat er wat spanning kan ontstaan in de relatie tussen Betty en Veronica en dat komt niet door Archie. “Ik wil niet te veel verklappen, maar ik denk dat er zeker challenges zullen ontstaan in de vriendschap tussen Betty en Veronica en dat komt door hun ouders”, zegt Lili. “Als hun ouders ruzie hebben, betekent dat dan ook dat de kinderen rivalen van elkaar worden?”

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de nieuwe afleveringen te zien! Hier is alvast de trailer voor wie niet langer kan wachten ;)

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Deze kleur moet je niet dragen op foto's!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer