menu
Fashion

Odette: “Zo style je een roze broek”

FC Girls, 19 april 2018

Odette: “Zo style je een roze broek”

Een knalroze broek. Op Instagram heb ik hem superveel voorbij zien komen. Ik vind hem supertof, daarom dacht ik: ik wil er ook eentje! Toen ik de roze broek online zag vond ik het direct tof, maar toen ik hem eenmaal thuis had was hij toch best wel heftig.. Op deze manieren style ik ‘m!

jkn

Omdat het een flared model is draag ik hem sowieso graag met hakken, deze keer met chelsea boots. De roze broek heeft een sportieve streep aan de zijkant wat de broek toch al iets minder barbie maakt. Ik moet zeggen, online was de kleur iets zachter dan in real life haha. Met een zwarte cropped sweater is de outfit comfy, maar toch stylish.

kml

Het maakt de outfit eigenlijk alleen maar opvallender, maar ik combineer roze graag met rood. Vooral omdat er in deze broek ook nog een dunne rode lijn zit, past dit mooi bij elkaar. Een fannypack om mijn middel om toch een soort break tussen het roze en rood te hebben. Daaronder draag ik sneakers om het sportieve iets meer naar voren te brengen dan het girly gedeelte.

hjknk

Om deze outfit af te maken of eigenlijk iets netter te maken, draag ik er een lange blazer overheen. De blazer heeft ook een hele lichte krijtstreep. Door de blazer kan je deze look toch op net iets meer momenten dragen. Als je de sneakers vervangt met mooie pumps is je outfit helemaal ready voor een night out! Hoe zou jij een roze broek dragen?

Roze broek

BroekChino broekOTTO
€ 49,95 € 32,95
Maison Scotch Broek rozeMaison Scotch To Be Dressed
€ 129,95
Flora Pink TrouserBroek met printYourFashionStories
€ 39,95
VILA broek met all over printVila Broek met printwehkamp.nl
€ 39,99
Broek 'Jania'Edited cropped pantABOUT YOU
€ 59,90
REINDERS TWIN SET  Rose VES18W052Reinders Van Tilburg Online
€ 74,95

Lees ook: 6 typische Instagram afknappers van badboys

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer