Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Odette: “Zo style ik mijn ruitjespak het liefst”

FC Girls, 28 juni 2018

#1. Casual en simpel

Zo’n pak is van zichzelf al de focus van je look, eigenijk hoef je er niet veel aan toe te voegen. Ik draag hem dan ook graag ‘casual’, zonder drukke items erbij en ik kan hem elke dag aan. Hier combineer ik het met een zwart shirtje van een zachte stof, zo is het toch een beetje comfy. Wel draag ik er stoere boots onder om de look iets minder netjes te maken. Een black bag en ik ben ready to go! 


#2. Fries before guys

Een pak is best wel netjes en daarom combineer ik het graag met een speels shirtje. Bijvoorbeeld dit rocket fries t-shirt. Ook een roze shirt of een ander topje met leuke print maakt de outfit speels. Om het af te maken draag ik hier graag sneakers onder, bijvoorbeeld s8 high vans of chunky sneakers. Als je een pak sporty wilt combineren is het ook leuk om er een hoodie onder te dragen, of een petje op te doen.


#3. Heuptasje

Een heuptasje vind ik ook een wat stoerder item, dat staat juist tof bij zo’n pak. Ik draag hem nu over mijn broek heen, echt als een heuptasje dus. Maar je kan zo’n tasje ook mooi over je blazer heen dragen, als een soort ceintuur. Kies een heuptasje in de kleur die bij je pak past, het hoeft niet dezelfde kleur te zijn, maar laat het wel matchen! 

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer