Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Odette: “Zo style ik een slipdress voor elke gelegenheid”

FC Girls, 10 augustus 2017

Odette: “Zo style ik een slipdress voor elke gelegenheid”

fashion

De slipdress is een van de beste items die je in de zomer echt niet kunt missen. Je kunt hem op heel veel manieren stylen waardoor het een echte musthave is.

Een slipdress bestaat in veel verschillende varianten. Ik kocht deze zomer een rode, lange slipdress met ruffles aan de onderkant. Het jurkje is perfect voor veel verschillende gelegenheden, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je ‘m goed combineert ;). Ik geef je tips!

#1. De casual, alledaagse look

Door een T-shirt of een ander shirt onder de slipdress te dragen, maak je het meteen casual, minder chique en gewoon iets voor elke gelegenheid. Ik draag het met een gestipt lace shirt en daaronder biker boots om de outfit wat stoerder te maken. Naast het lace shirt is een simpel wit T-shirt ook heel leuk onder een slipdress voor een alledaagse look.

Fashion

#2. Date night

Ben je op vakantie? Ga je een avondje uit met vriendinnen of heb je een dinner date? Draag de slipdress dan zonder T-shirt eronder, de dunne bandjes zijn juist mooi voor zo’n avond. Hakken aan, een jasje mee voor de zekerheid and you’re ready to go. Kies voor een niet al te lang en het liefst getailleerd jasje, dit houdt de look vrouwelijk.

Fashion

#3. Sunset op het strand

Heerlijke, eindeloze zomeravonden en dan het liefst op het strand. Ook hiervoor is de slipdress fijn. Draag er wel een broekje onder, op die manier kun je gewoon comfortabel zitten. Ik draag er zelf een sweater bij voor als het wat kouder wordt.

Fashion

Shop slipdresses 

Rode slipdress met gekruiste bandjes op de rugRiver Island River Island
€ 37,00
Crème gehaakte cami slipdressRiver Island River Island
€ 55,00
Lichtroze slipdress met gekruiste bandjesRiver Island River Island
€ 37,00
Zwarte lange slipdress met ruches aan de zoomRiver Island River Island
€ 45,00
Rode slipdress met gekruiste bandenRiver Island River Island
€ 43,00
Donkergele lange slipdress met ruches aan de zoomRiver Island River Island
€ 45,00

Heb je een al een mooie slipdress in je kledingstash, maar weet je niet hoe je hem het langst mooi kunt houden? Deze 8 tips helpen je op weg!


liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer