Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Odette: “Zo pak ik mijn koffer in"

FC Girls, 17 mei 2018

Odette: “Zo pak ik mijn koffer in"

odette koffer

Odette geeft je elke week tips & tricks op het gebied van fashion en lifestyle. Vandaag legt ze uit hoe ze haar kofffer inpakt voor een citytrip, wacht and learn!

Deze week ga ik naar Brussel. Ik ga met de trein dus dat pakt weer iets makkelijker in dan reizen met het vliegtuig. Toch doe ik dit bijna op dezelfde manier. Hier mijn tips!

#1 Het weer

Het eerste wat ik doe voordat ik begin aan het inpakken van mijn koffer is het weer checken. Dan kan ik outfits samen stellen gebaseerd op het weer van de dagen dat ik er ben. Het kan natuurlijk altijd nog een beetje veranderen maar zo weet je wel ongeveer wat je mee kan nemen of beter thuis kan laten.

#2 Vloeistof

Voor mijn reis scoor ik altijd kleine verpakkingen. Zo koop ik altijd mini’s bij The Body Shop. Ze zijn onder de 100ml dus mogen mee in het vliegtuig. Bij de Primark koop ik ‘travel pack’ make-up doekjes, superhandig! Zo past er weer wat meer in mijn koffer. Mijn deodorant is niet vloeibaar en kan dus sowieso mee. Vloeibare producten verpak ik meestal nog extra in zo’n Ikea-zakje die je helemaal dicht kan maken.

citytrip

#3 Kleding en schoenen                                                                                                                                                                              

Ik rol al mijn kleding op omdat ik denk dat er op die manier het meeste in zo’n klein koffertje past. Als ik losse tassen meeneem zoals in dit geval een heuptasje, dan doe ik daar ook altijd wat in. Zo neemt het geen lege ruimte in beslag. Schoenen doe ik altijd in een tas zodat de kleding er omheen niet vies wordt. Ik doe ze nu ook nog in een canvas tas zodat ik die tas ook weer kan gebruiken op locatie. Hack!

Hoe pak jij jouw citytrip bag in?

koffer inpakken citytrip

Lees ook: Odette: ''Zo style ik mijn omslagjurk"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer