Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Odette: “Zo maak je jouw wardrobe herfst/winter proof!”

FC Girls, 28 september 2017

Odette: “Zo maak je jouw wardrobe herfst/winter proof!”

Kleren

Met de zomer achter de rug is het tijd voor een nieuw fashion seizoen. Je shorts en slippers kun je opbergen, want het is weer tijd voor hoodies en sweatshirts!

Kleren

Tip 1: Haal je hele kledingkast leeg.

Oké, dit klinkt dramatisch en je mag het ook dramatisch maken. Want het is tijd om je hele kledingkast leeg te halen. Sorteer het bijvoorbeeld in stapeltjes op je bed. Dat kan op kleur of op item. Leg al je broeken op een stapel, daarnaast een stapel rokjes en ga zo maar door. 

Tip 2: Haal alles tevoorschijn.

Ook de winterkleding en schoenen die je op zolder had verstopt, mag je weer tevoorschijn halen. Maak er een closet-detox van!

Tip 3: Wees kritisch.

Zoek alles uit wat je nog draagt, wat je nooit hebt gedragen en wat je ook nooit gaat dragen. Je mag best wel een beetje kritisch zijn, we hebben allemaal van die items die we willen houden maar eigenlijk nooit dragen. Maak liever ruimte in je kast voor nieuwe items.

Tip 4: Weg doen of verkopen?

Bekijk goed wat je weg wilt brengen, bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel of een ander goed doel. Heb je mooie items waarvan je zeker weet dat je er een ander erg blij mee kan maken? Dat kan je dan verkopen!

Kleren

Tip 5: Verkoop je items.

Kleding verkopen doe je zo. Het is best wel gemakkelijk en zo verdien je weer geld voor je nieuwe wardrobe. Verkopen kan je super easy vanuit huis via United Wardrobe doen of ga samen met iemand op de IJ-hallen staan om te verkopen!

Tip 6: Maak een wishlist.

Zijn er items die je nog heel graag wilt? Of ben je momenteel gek op een bepaalde kleur? Verzamel foto’s en plaatjes via Instagram en Pinterest. Maak een moodboard en vervolgens een wishlist. Zo koop je geen onnodige items.

Tip 7: Go shopping!

Ga lekker een dagje shoppen met iemand waar je graag tijd mee door brengt. Neem je wishlist mee en kies een stad waar veel leuke winkels zijn.

Kleren

Tip 8: Hang nu je kleding op kleur

Hang al je kleding op kleur. Dat straalt een rustig gevoel uit en zo kan je ook makkelijk combinaties maken wanneer je een outfit samen gaat stellen.

Happy Fall

ONLY High-neck Gebreide Trui Dames GrijsONLY ONLY
€ 39,99
Dames r-neck merino wol truiWE WE Fashion
€ 39,99
Flared Soft Pants - Dark BlueMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
ONLY Contrasterende Sjaal Dames ZwartONLY ONLY
€ 24,99
OBJECT COLLECTORS ITEM Open, Gebreid Vest Dames GrijsObject Collectors Item Vila
€ 49,99
Tamaris overknee-laarzenTamaris Overknee laarsOTTO
€ 79,95

Oh no: deze zes signs wijzen erop dat je te maken hebt met een catfish!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer