Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Odette: “Zo haal je schoudervullingen uit een blazer”

FC Girls, 03 augustus 2017

Odette: “Zo haal je schoudervullingen uit een blazer”

Bij de thriftshop (kringloop) hangen superveel mooie blazers. Het nadeel is alleen dat ze vaak heel groot zijn. Of schoudervullingen hebben waardoor je heel groot lijkt. Zo haal je schoudervullingen er gemakkelijk uit!

blazers

Wat heb je nodig?

Naast de blazer die je gescoord hebt, heb je ook een tornmesje nodig. Die kan je vinden bij knutselwinkels, stoffenwinkels of heel simpel bij de Hema of Action. Met dit haakje/mesje kun je gemakkelijk de stiksels van het jasje loshalen zonder het kapot te trekken. In de oksel van het jasje kan je beginnen met de draadjes loshalen. Als het gat zo groot is dat je er met je vingers bij kan, is het genoeg. Nu kun je de schoudervulling pakken en er uit halen.

2

Vervolgens haal je de stiksels van de schoudervullingen netjes los en je bent al bijna klaar! Pas het jasje voor de zekerheid nog even om te kijken of het model er nu niet uit is. Als je tevreden bent kun je met naald en draad het gat weer dicht maken. Dit hoeft niet heel precies, want je ziet het toch niet meer.

3

Mijn jasje heeft best wel een lange pasvorm waardoor ik hem ook echt als jas kan dragen. Hij heeft een heel lichte zwarte streep en is getailleerd en dat maakt het jasje netjes. Daarom combineer ik hem op een speelse manier, een t-shirt met een print en een momjeans maken de outfit wat luchtiger. Door mijn sneakers is het weer sporty, precies waar ik van hou.

4

Heb je een zakelijke afspraak of wil je gewoon een nettere outfit? Dan heb je alleen nog maar een pantalon en een blouse nodig and you’re ready to go. De blazer maakt de outfit zelf al netjes dus heb je niet veel meer nodig om het af te maken.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer