Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Odette: “Zo draag ik de pyjamatrend”

FC Girls, 25 januari 2018

Odette: “Zo draag ik de pyjamatrend”

‘De pyjamatrend?’ denk je misschien, maar je leest het goed want het is ondertussen echt een trend geworden. En dan heb ik het niet over je onesie.. Zo combineer ik de pyjamatrend.

Onder de zogenaamde pyjamatrend vallen de pantalon achtige pyjama broeken, de jasjes die je om kunt knopen wat op een blouse lijkt. En eigenlijk ook wel sommige modellen joggingbroek, kijk naar de Adidas pants bijvoorbeeld! Die zie je overal in het straatbeeld.

odette 3

Ik heb een lange donkergroene broek met een flared onderkant, ongelofelijk comfortabel en lekker zacht. Door je top in de broek te doen gaat het ‘pyjama achtige’ al een beetje weg. Een sailors petje doet eigenlijk altijd goed, dit maakt je outfit meteen insta waardig en absoluut niet meer pyjama. De outfit is best wel simpel, maar toch mijn favoriet omdat hij zo comfortabel en toch fashionable is. 

odette 2

De tweede outfit is een stuk feestelijker, ik draag een choker top met glitters. De kleur okergeel staat mooi bij donkergroen. Als ik hier hakken onderaan zou trekken ben ik meteen ready voor een night out. Nu is de outfit geschikt voor meerdere gelegenheden. Door er bijvoorbeeld een blazer op te dragen zou de outfit weer een stuk netter zijn. 

odette 1

Tot slot de pyjama blouse, in het zelfde printje als de broek en weer zo’n lekker zacht stofje. Het grootste gedeelte van de blouse draag ik in mijn broek waardoor het model er heel anders uit gaat zien. Ik maak een knoopje aan de voorkant en laat dat speels los hangen. Door er een highwaist jeans onder te dragen vergeet je eigenlijk helemaal dat het eigenlijk een pyjamablouse was. Stoere boots of je favoriete sneakers eronder en je bent helemaal ready to go :)

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer