Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Odette: “Mijn favoriete locaties voor outfit foto’s”

FC Girls, 15 maart 2018

Odette: “Mijn favoriete locaties voor outfit foto’s”

Instagramfoto's, de één doet er uren over om een goede foto te maken, terwijl de ander klaar is na een paar minuten. Ik vind het heel leuk om wat extra m'n best te doen voor mijn Instagramfoto's. In de loop der jaren heb ik daarom mijn favoriete locaties ontdekt om de leukste foto's te maken. Ben je benieuwd? In dit artikel deel ik mijn tips!

dwfwe

1. Een grote trap of trappenhuis

Dit soort locaties vind je vaak bij flats, complexen of juist bij stations in grote steden en de gebouwen daarnaast. Ik vind het vooral heel tof omdat het een mooie diepte en weer een ander perspectief aan je foto geeft. Het is boeiender dan een simpele witte muur. Ook kan je qua poses heel fijn wisselen op zo’n trap, je kan zitten, staan of een beetje leunen.

sfdgrfs

2. The city

In heel veel grotere steden heb je heel veel leuke huisjes. In het centrum van Amsterdam is bijna iedere straat fotowaardig natuurlijk. Maar ga eens rond lopen in de rustige straatjes van jouw eigen stad, het zal je verbazen wat je tegenkomt! Ook vind ik het leuk om dan locaties te vinden die qua kleur met je outfit matchen.

sdqW

3. Kermis of pretpark

Dit is een van mijn favoriete locaties om foto’s te maken. Het is kleurig, supervrolijk en heel divers. Het geeft je foto meteen een speelse en happy vibe. Ook hier kan je weer goed variëren met je poses omdat er natuurlijk meerdere achtergronden op een locatie beschikbaar zijn! Ga vooral voordat de kermis opengaat, dan is het lekker rustig.

ewqfrw

4. Graffiti 

Ook graffiti is altijd goed voor outfitfoto’s. Het geeft een beetje die ‘streetstyle’ of ‘urban’ look aan je foto. En het is natuurlijk veel boeiender om naar te kijken dan een witte muur! In Rotterdam heb je bijvoorbeeld een hele roze muur, het verandert vaak wel weer naar een ander mooi kunstwerk. Het zit aan het einde van de luchtsingel.

Multicolor Striped Longsleeve - Light Pink/WhiteMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95
VELVET FLARE LEGGING WOODSTOCKJoggingbroekCatwalk Junkie
€ 49,95
HarembroekAJC Girls cropped pantABOUT YOU
€ 49,99

VERO MODA broek met zijstreepVero Moda wehkamp.nl
€ 39,99
Trui met wijde mouwen Pastelrozegebreide truiStradivarius
€ 19,99 € 15,99
Truigebreide truiABOUT YOU
€ 50,00

Lees ook: Odette: “Panterprint is helemaal back, zo style ik het”

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer