Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Odette: “Dit zijn mijn favoriete items van het voorjaar”

FC Girls, 22 februari 2018

Odette: “Dit zijn mijn favoriete items van het voorjaar”

Per seizoen heb je toch weer verschillende items die je het liefst draagt. Dat kan verschillen in stoffen, kleuren en natuurlijk wat de trends zijn op het moment. Dit zijn mijn favoriete items van het voorjaar!

vzdf

"Het sailor petje”

De schipperspet, of zoals sommige het ook wel noemen de ‘insta cap’. Omdat deze trend eigenlijk heel veel voorbij komt op Instagram. Ik vind ze vooral zo fijn omdat je haar gewoon goed blijft zitten. Niet zoals een muts bijvoorbeeld, dit is ideaal! Daarnaast vind ik dat ze elke outfit net dat beetje extra geven.

eafe

"Tijgerprint en babyblauw”

Tijgerprint, panterprint of hoe je het ook wilt omschrijven. Voorheen werd het snel gezien als ordinair maar nu echt niet meer! Je ziet veel flared pants met de print, maar ook zo’n truitje kan goed. Babyblauw vind ik persoonlijk een hele mooie kleur voor het voorjaar, het is de kleur van de blauwe lucht wanneer het zonnetje schijnt. Ook is de kleur lekker fris en vrolijk, past perfect toch?

hu

“De trenchcoat”

De trenchcoat is een item wat van mij wel voor altijd een trend mag blijven, I love it! En vooral de beige kleur vind ik in het voorjaar mooi, het makkelijke is; het staat bijna overal bij. Nu staat er nog wel een andere kleur op mijn wishlist, zwart of kaki-groen lijkt me wel leuk!

Lees ook: 6 shop mistakes die we allemaal kennen

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer