Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Odette: “Dit is waarom een paar lacquer boots je outfit compleet maakt”

FC Girls, 01 februari 2018

Odette: “Dit is waarom een paar lacquer boots je outfit compleet maakt”

hi

Bij een sporty outfit draag ik graag vrouwelijke items, zoals de lak boots! Ook wel de ‘wet look’ genoemd. Ik draag een glitterbroek in een jogging model, super comfy! Met daarop een cropped hoodie en een Calvin Klein-petje. Dit is voor mij een alledaagse comfortabele look. Maar de heels geven het een compleet andere look in plaats van bijvoorbeeld sneakers. Op deze manier kun je twee verschillende looks heel goed combineren.

Nu

Een simpele office look met een jeans, een streepjes blouse en daarop een blazer is natuurlijk heel alledaags voor als je gaat werken bijvoorbeeld. Maar het is tijd to spice it up! Door de lacquer boots is je outfit net iets uitdagender en toch prima voor school?! Of een afspraak buiten de deur, you are ready to go.

hi

Dit soort boots combineren met een jeans is altijd goed. Als het gewone boots waren, was het misschien wel erg basic, nu zijn je boots toch iets meer het onderwerp van je outfit. Ik combineer het met een simpele, comfortabele knitted sweater. Dit zou ik overal kunnen dragen; naar school, een koffiedate of een middagje shoppen! Met wat leuke accessoires is je outfit helemaal klaar!

Odette:"Zo draag ik de pyjamatrend"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer