Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Odette: “Deze looks droeg ik tijdens mijn trip naar NYC”

FC Girls, 30 november 2017

Odette: “Deze looks droeg ik tijdens mijn trip naar NYC”

Een week New York, ik kan het iedereen aanraden! Echt alles is fotogeniek daar, je blijft maar bezig. Het is echt ‘the city that never sleeps’! Ik laat jullie zien wat voor amazing outfits ik droeg tijdens mijn NYC trip.

Odette

Dag 1: 5th Avenue en Times Square

Samen met mijn vriend ging ik een weekje naar New York City. Ons hotel zat aan de Upper West Side, dat is dus aan de kant van Central Park waar Gossip girl is opgenomen ;) De eerste dag zijn we naar Times Square geweest en hebben wij uren door Midtown gelopen en winkels bekeken op 5th Avenue. Maar zelf vind ik dat je beter naar SOHO kan gaan om te shoppen. We zijn ook bij Joe & The Juice geweest, een heerlijk plekje!

OdetteOdette

Dag 2: Top of The Rock & Little Italy

De tweede dag zijn we om 8 uur ’s ochtends richting Top of The Rock gegaan om het prachtige uitzicht te bekijken, wat echt bizar mooi was. Daarna zijn we naar Little Italy en China Town gegaan, dat ligt naast elkaar waardoor je zo van de ene wijk de andere wijk inloopt. Tussendoor heb ik mij even omgekleed in het hotel. In Little Italy zitten leuke hotspots zoals Pietro Nolita en Cha Cha Matcha.

Odette

Dag 3: Coney Island

Coney Island is een geweldige foto/video locatie. Het is een soort kermis/pretpark aan het strand, de ultieme Rocket Power feeling. Het is 1,5 uur reizen van Midtown Manhatten, maar let wel op: het is alleen in de zomer geopend. Er is ook een iHop voor als je lekker pancakes wilt eten!

Odette

Dag 4: Brooklyn Bridge & Brooklyn

Met de metro zijn we naar Lower Manhattan gegaan, vanaf daar zijn we over The Brooklyn bridge gelopen. Wat wel even kan duren als je allebei overal foto’s van maakt haha! Vanaf daar zijn we doorgelopen naar Brooklyn en hebben we gezellig de buurt en wat winkeltjes bekeken.

Odette

Dag 5: Roosevelt Island & Central Park

Wat ik je echt kan aanraden is de Roosevelt Island tram, een soort kabelbaan die over een klein stukje van de stad gaat. Dat hebben wij in de ochtend gedaan, waarna we naar Woops! zijn gegaan. Dat is een leuk koffietentje dat naast de kabelbaan zit. Ook zijn we door Central Park gaan wandelen tijdens zonsondergang, echt een aanrader!

Odette

Dag 6: Last day

Op de laatste dag hebben we nog wat souvenirs gekocht, waaronder echte Amerikaanse snacks zoals: froot loops, sour patch en mac ’n cheese. Natuurlijk lekker uitgebreid Amerikaans ontbeten met wafels en alles wat daarbij hoort. Volgende week kan je mijn ultieme tips lezen voor New York!

New York, New York!

Kort jasje van imitatielamswolStradivarius Stradivarius
€ 49,95 € 29,99
FRIES BEFORE GUYS TEE-LComegetfashion Comegetfashion
€ 24,95
Velvet headband - redMy Jewellery My Jewellery
€ 12,95
BlazersVero Moda ABOUT YOU
€ 50,00
Mango blouse met strikMango wehkamp.nl
€ 35,99 € 17,99
Dames checked pantalonWE WE Fashion
€ 39,99 € 30,00
Dorothy Perkins Mantel blushDorothy Perkins Zalando
€ 84,95 € 67,95
Selected Femme Loose fit - HoodieSport hoodieOTTO
€ 59,99
Sanna skinny washed out effect jeansZizzi Grote maten jeansnavabi
€ 89,99 € 31,99
BlazersONLY ABOUT YOU
€ 50,00
Catwalk Junkie T-shirt Zwart 1702040264Catwalk Junkie Van Tilburg Online
€ 39,95 € 19,97
BroekBroek met printABOUT YOU
€ 60,00

OMG: deze Glee-actrice is aangehouden wegens huiselijk geweld!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer