Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Odette: “De leukste hotspots van Brussel"

FC Girls, 24 mei 2018

Odette: “De leukste hotspots van Brussel"

odette hotspots

Vorige week was Odette voor 3 dagen in Brussel. Ze heeft jullie wat tips en tricks gegeven over hoe zij haar koffer inpakt voor zo'n citytrip. Nu deelt Odette de leukste hotpost.

Brussel is een drukke stad, maar als je de leuke gedeeltes van de stad opzoekt ontdek je veel spots en shops. Het is ook best wel groot, je hebt veel verschillende gedeeltes; een soort wijken. In het centrum waar ook de grote winkelstraat is vond ik zelf niet veel boeiends, naast dat je daar goed kan winkelen. Het is op dat gedeelte best druk en toeristisch, loop je nog geen tien minuutjes verder en de straatjes worden schattiger en de sfeer is meteen gezelliger! Ik ontdekte veel leuke spots, hierbij mijn 6 favorieten:

Bao Go

odette

Om te beginnen; Bao Go. Wat heb ik hier ongelofelijk lekker gegeten! Het is een bapao broodjes met daarop een burger naar keuze. Ik ging voor de tofu met gesmolten cheddar en spicy saus, daarbij sweet patato fries! Dit is echt een aanrader, oh zo lekker. Bal Go zit dichtbij de winkelstraat en het Grote plein, dus makkelijk te bereiken.

Coffeeee

brussel

Café Velvet, een super relaxed koffie tentje. Als je binnenloopt ruikt je meteen een heerlijke koffie geur. Er zitten mensen op hun laptop te werken of gewoon gezellig koffie te drinken, er hangt een rustig maar gezellig sfeertje. Wij hadden allebei een ijskoffie, ik met havermelk en hij was heerlijk!

odette in brussel

Fika, een koffietentje in een hippe wijk waar meerdere hotspots zitten maar ook leuke winkels! Het leuke aan Fika is het mooie Zweedse interieur en het tuintje achter de winkel. Toen ik door de zaak liep was ik verbaasd dat het zo rustig was, maar toen ik verder keek zag ik dat ze een schattig tuintje hadden en dat midden in de stad! Ook hier drink je heerlijke koffie’s. Echt een plekje om even uit te rusten.

Donuts

donuts

Coco Donuts, dat zegt al genoeg toch? Donuts! Ook deze hotspot zit in een gezellig wijk met meerdere leuke plekjes. En nog een pluspunt, ze verkopen ook nog lekkere koffie. Daarnaast hebben ze een heel cute interior en overal komen donuts terug. Ze maken het helemaal zelf! Ik zou wel vroeg heen gaan want de donuts worden ’s ochtends gemaakt.

Shoppen!

shoppen

Appart N17 is een toffe winkel, een soort conceptstore waar je alleen maar leuke dingen ziet. Kleding, interieur accessoires maar ook antieke meubels. Dit is zo’n winkel waar je gewoon echt even naar binnen moet en dan de hele tijd ‘oh leuk!' en 'ah kijk dit' roept.

Food

peck

Peck47 is een hip tentje voor brunch, lunch en koffies. Ze hebben ook een tweede vestiging en dat is Streetpecker, in principe lijkt het wel op elkaar. Je kan hier verse wafels met gepocheerd ei en bacon eten maar ook een lekkere yoghurt met granola. Buiten hebben ze tafeltjes in felle kleuren, leuk voor je koffie foto!

Lees ook: Odette: "Zo pak ik mijn koffer in"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer