Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Noo! Drama voor Victoria's Secret show in Shanghai

FC Girls, 16 november 2017

Noo! Drama voor Victoria's Secret show in Shanghai

Nog iets minder dan twee weken en dan gaat de Victoria’s Secret Fashion show in Shangai weer van start. Maar nu is er alleen één probleempje: vier van de modellen die meelopen in de show lijken het benodigde visum voor China maar niet in handen te kunnen krijgen. This can’t be true… Wordt dit de eerste Victoria’s Secret show zonder alle Angels?

Angels

Dasha Khlystun, een van de modellen uit Oekraïne, zou bevestigd hebben dat het om vier modellen uit Rusland en Oekraïne gaat. Waarom China de visa niet wil geven, is niet duidelijk. Volgens een Chinees nieuwsagentschap zou de relatie tussen de landen namelijk ‘beter dan ooit’ zijn. Dit is natuurlijk een enorme domper voor de vier modellen die het hele jaar keihard gewerkt hebben voor de grote show. Maar ook zonder hen gaat de Victoria’s Secret show gewoon door.

Het productieteam dat de hele show registreert, heeft het ook niet makkelijk in Shanghai. Ze moeten heel veel moeite doen om standaard shots buiten de event-locatie te kunnen draaien en de persafdeling van Victoria's Secret kan niet eens persberichten versturen, omdat die allemaal goedgekeurd moeten worden door medewerkers van de Chinese overheid.

Niet alleen de modellen zijn de dupe strenge regels in China. Verschillende Amerikaanse modebloggers moesten hun trip naar China cancelen omdat ze ook geen visum kregen. Let’s hope dat de Angels uit Rusland en Oekraïne hun visum nog op tijd ontvangen en alsnog mee kunnen lopen met deze spectaculaire lingerieshow!

Dit zijn de leukste cadeaus die je aan je boyfriend kunt vragen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer