Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Nieuwste Netflix update!

FC Girls, 04 mei 2018

Nieuwste Netflix update!

netflix

Heb je alweer een serie uitgekeken en heb je geen idee wat het volgende is dat je wil zien op Netflix? Een nieuwe film of serie zoeken die jij leuk vindt, kan altijd wel even duren, maar dankzij de nieuwste update is dat verleden tijd. Met deze functie heb je meteen een duidelijk overzicht en is je keuze snel gemaakt.

Netflix Stories
Terwijl je vroeger eerst naar een titel moest gaan om de trailer te bekijken, kan je nu meteen op de homepagina een preview zien. Netflix heeft namelijk Stories gelanceerd, waardoor je meteen een video van 30 seconden te zijn krijgt. Vanuit het filmpje kan je de titel meteen bekijken of toevoegen aan je lijst om later te bekijken: super handig!

Slideshow
Op die manier kan je door een hele slideshow van filmpjes gaan, tot je weet wat je wil kijken op Netflix. De video’s worden ook verticaal afgespeeld, waardoor je je smartphone niet hoeft te draaien. De nieuwe functie is alleen te gebruiken via de app op je mobiel. Voor alle Iphone-gebruikers is de update al beschikbaar, helaas voor de Android-gebruikers nog niet.

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer