Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

Nieuw jaar, nieuwe Fashionchick Girls! And it's all about goals

FC Girls, 03 januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe Fashionchick Girls! And it's all about goals

layHappy new year girls! Wil jij het nieuwe jaar goed inluiden? Haal dan de nieuwste Fashionchick Girls in huis en bereid je voor op een jaar vol mooie, nieuwe kansen. Go get ‘m tiger!

Deze keer hebben we niet één, niet twee, maar zelfs drie covergirls. Get ready voor dé it-girls van 2018: De coole covergirl Camila Cabello, beauty Kaia Jordan Gerber en actrice en mega powerlady Amandla Stenberg gaan het helemaal maken dit jaar. In het ‘Girl, you got this’ dossier lees je alles over het behalen van je doelen. Eindelijk een voldoende voor wiskunde, zorgen dat die ene boy je ziet staan of geld sparen voor je dream shoes? Dit jaar gaat het je lukken. You rock! Iemand die weet hoe je doelen bereikt is girlboss Nicky Opheij, ze won Hollands Next Top Model en 2017 sloot ze af met de titel Miss Nederland. En guess what? Vroeger werd ze gepest om haar uiterlijk en look at her now!

Jealousy alert! Demi de Boer geeft een kijkje in haar kast en als dochter van een bekende ex-voetballer kan het haast niet anders dan dat ze houdt van een sporty stijl. Benieuwd hoe ze dit combineert met een vrouwelijke touch? Fashionchick Girls praat ook met BNNVARA-presentator Jurre Geluk die vertelt hoe hij zijn droombaan bemachtigd heeft en waarom hij een gruwelijke hekel heeft aan teennagels, ieul!

Heb jij ook altijd moeite met het vinden van een mooie winterjas? Wij gingen de straat op om de mooiste exemplaren vast te leggen in onze nieuwe en supertoffe rubriek: Streetstyle! Bekijk de style van zes echte Fashionchicks. Ook nieuw deze maand is Couple Talk, waarin we juicy info scoren van de leukste celebkoppels. Met deze keer Sarah en Ridder. Benieuwd waarom Ridder meteen op de eerste date al de hele familie van Sarah ontmoette? Dit en meer info over deze lovebirds vind je op pagina 56.

Dus begin het nieuwe jaar goed en vol inspiratie met de nieuwste Fashionchick Girls die vanaf nu in de winkels ligt. Of koop ‘m hier online. Veel leesplezier en may all your dreams come true. Happy 2018!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer