Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

MUST TRY: Iedereen houdt van de Jelly Masks!

FC Girls, 17 februari 2018

MUST TRY: Iedereen houdt van de Jelly Masks!

rgtrs

Wie is er niet fan van gezichtsmaskers? Think about: op een zondagmiddag in pyjama naar je favoriete serie (‘Riverdale’, duh!) kijken en tegelijkertijd ook meteen je huid verwennen. We like! De laatste weken waren we verslaafd aan sheet masks, maar nu hebben we een nieuwe favoriet gevonden.

Sheets masks zijn handig om mee te nemen op reis én je huid ziet er nadien helemaal opgefrist uit. Enige nadeel? Op foto ziet het er vaak een stuk minder leuk uit, maar gelukkig is er nu een nieuwe trend opgedoken. We hebben het over: jelly masks!

Jelly whut?

Dit masks zijn relatief nieuw, maar in de beautywereld waren ze meteen ontzettend populair. De textuur van de maskertjes is namelijk redelijk bijzonder én het ziet er ook supercool uit op Instagram. Deze maskers zijn gemaakt zijn van zeewier, wordt de substantie van het masker puddingachtig en is het extra verzorgend! Het is zeker geen slecht idee om zo'n masker wekelijks te gebruiken, ze hebben ook een verkoelend effect. We like!

Omdat deze trend nog maar net opgedoken is, kan het even zoeken zijn naar een exemplaar. Gelukkig hebben wij ontdekt dat ze bij Lush niet één, maar liefst vijf (!) verschillende maskertjes verkopen. Nu alleen nog kiezen welke we eerst gaan proberen…

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer