Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Montell reageert op geruchten breuk met Sanne

FC Girls, 04 januari 2018

Montell reageert op geruchten breuk met Sanne

Montell

Toen Holland’s Next Top Model-winnaar Montell en Sanne op nieuwjaarsdag al hun gezamenlijke foto’s van Instagram verwijderden, brak er lichtelijke paniek uit op social media. Wat is er aan de hand? Zijn ze soms uit elkaar? Montell is helemaal klaar met alle roddels en reageert voor het eerst op de geruchten via Instagram Stories.

De twee lovebirds werden stapelverliefd op elkaar tijdens de opnames van Holland’s Next Top Model en vlak na de finale bevestigden Montell en Sanne hun relatie. Ze leken heel gelukkig samen, tot alle foto’s van hun samen een paar dagen geleden ineens van beide Instagram accounts verdwenen waren. Veel mensen zagen dit als een slecht teken en dachten dat de twee hun relatie beëindigd hadden. Of toch niet?

Op Instagram Stories postte Montell een foto samen met Sanne met daarin de tekst: “Jullie maken me echt moe met het vragen. Ik antwoord niet en Sanne ook niet. We gaan gewoon nog samen. KLAAR.” De post stond niet lang op Instagram, maar toen Montell besloot om het weer te verwijderden hadden veel mensen al een screenshot genomen.

Montell

Er is dus geen reden voor paniek, aangezien Montell zegt dat ze nog steeds samen zijn. Maar het blijft een mysterie waarom al hun gezamenlijke foto’s ineens van Instagram gehaald zijn…

Waarom romcoms een slecht beeld geven van de realiteit.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer