Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Millie's Instagram story mag je niet missen

FC Girls, 23 april 2018

Millie's Instagram story mag je niet missen

a

Als Millie Bobby Brown nog niet een van je favoriete sterren was, wordt ze dat nu sowieso wel. De Stranger Things-ster vertelde vrijdag namelijk in een te lieve Instagram story waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden en lief te zijn voor anderen.

In de video’s vertelt Millie (14) over dingen waar we allemaal last van hebben. Het moment dat je een nieuwe pukkel ontdekt of superchagrijnig bent. Sounds relatable, right? Daarna legt de actrice uit waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden en jezelf te accepteren. Niemand is namelijk perfect. Millie denkt dat je door deze twee dingen te onthouden meer van anderen kunt houden.

Bij de Instagram story’s postte Millie de hashtag #embraceyourface. Caleb McLaughlin, die ook in Stranger Thing speelt is met deze hashtag begonnen. Het is de bedoeling dat iedereen een selfie post met deze hashtag. Dit is niet de eerste keer dat Millie haar social media gebruikt voor iets goeds. Ze stuurde namelijk al een keer een berichtje naar een fan die een vervelende verjaardag had. Supercute!

aaaa

Lees ook: Dit nummer van Ariana Grande MOET je horen

Beeld: Getty Images

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer