Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Milan Carvalho: “Ik kan alle nummers van B-Brave meezingen”

FC Girls, 18 november 2017

Milan Carvalho: “Ik kan alle nummers van B-Brave meezingen”

Hij showde zijn modellen-skills in Holland’s Next Top Model, maar wist je dat Milan Carvalho nog meer kan? Wij spraken de knappe boy over zijn YouTube-carrière, B-Brave én de liefde. And we've got good news: onze guy talk met Milan is nu óók online te lezen!

Milan

Waarom heb je jezelf opgegeven voor HNTM?  
“Om eerlijk te zijn: ik ben gevraagd. En ik heb echt wel even getwijfeld over mijn deelname. Ik vond het leuk om modellenwerk te doen, maar het was meer voor ‘erbij’. Nu ben ik blij met mijn keuze, want ik wil er zeker mee verdergaan.”

Wat doe je nog meer?
“Ik presenteer en ben net met een acteeropleiding begonnen. Vorig jaar heb ik voor Xite het festivalseizoen gepresenteerd. Het lijkt me supervet om alles te kunnen combineren: presenteren, acteren én modellenwerk.”

Dus het was nooit je masterplan om model te worden?
“Nee. Twee jaar geleden had ik mijn eerste klus voor CoolCat, maar daarvóór had ik niet eens gedacht aan modellenwerk.”

In HNTM lijkt alles superleuk, maar waren er ook moeilijke momenten?
“Ik denk dat de verveling het moeilijkst was. Ik weet niet of het publiek het mee heeft gekregen, maar we moesten voor de opnames alle telefoons inleveren. Die kreeg je pas weer terug als je eruit lag. Omdat we met zo’n grote groep waren, moesten we tijdens een shoot vaak lang wachten. Dan slaat de verveling behoorlijk toe, haha. ”

Waren er ook weleens catfights?
“Niet echt, we konden het goed met elkaar vinden. Wel waren er af en toe irritaties. Je zit natuurlijk 24/7 op elkaars lip, dan krijg je dat. Zo was er een keer een discussie over wie moest koken en wie wat in het huis zou doen. Maar uiteindelijk werd het altijd goed uitgesproken.”

En was er nog een beetje romantiek?
“Nee, eigenlijk niet, haha. Ik zou zelf ook nooit een relatie met een van de andere modellen in het huis beginnen; er was meer sprake van een broer-zusrelatie.”

Zijn er verschillen tussen de jongens en meiden?
“Ik kreeg soms het idee dat de meiden elkaar minder gunden dan de jongens. Ze waren meer bitchy. Tuurlijk, HNTM is een wedstrijd, maar het zit niet in mijn genen om mensen iets te misgunnen.”

Hoe staat jouw eigen liefdesleven er eigenlijk voor?
“Ik ben zo veel aan het werk, ik heb helemaal geen tijd voor een relatie. Mocht dat wel zo zijn, dan zou ik een lief meisje zoeken. Daarnaast moet ze er goed uitzien en het begrijpen dat ik soms geen tijd voor haar heb. Het zou makkelijker zijn als ze in dezelfde scene werkt, zodat ze me beter begrijpt.”

Je hebt een eigen YouTube-kanaal. Wat wil je daarmee bereiken?
“Ik ben de serie Model Talk begonnen. De eerste aflevering is al meer dan 130.000 keer bekeken, supervet natuurlijk! Ik ben van plan meer toffe series te gaan maken, maar ik weet nog niet precies over wat. Eigenlijk hoop ik mooie reizen te mogen maken.”

Kiezen: een YouTube-carrière of modellenwerk?
“Moeilijk. Ik vind presenteren heel leuk en dat is eigenlijk wat ik op YouTube doe. Dus als ik moet kiezen, ga ik voor mijn YouTube-kanaal. Ik denk dat ik daar meer van mijn persoonlijkheid kan laten zien. Dat mis ik soms bij modellenwerk.”

Heb je een guilty pleasure?
“De muziek van B-Brave, haha! Die gasten zijn goede vrienden van me. Ik heb ze vanaf het begin meegemaakt en al hun tracks gehoord, ook de liedjes die niet zijn uitgekomen. Ik kan alles meezingen!”

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
“Volg je hart en doe wat je gelukkig maakt. Tip van mijn moeder. Vooral tijdens HNTM was dat van toepassing. Ik doe nu allemaal dingen die ik écht leuk vind om te doen. Ik ben supergelukkig en dat komt doordat ik toch wel een beetje naar mijn moeder heb geluisterd.”

Dit interview is eerder verschenen in Fashionchick Girls 7.  

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer