Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Love stories: grappige verhalen

FC Girls, 20 juni 2018

Love stories: grappige verhalen

love

De liefde is ingewikkeld, maar het zorgt vaak voor heel veel grappige, leuke, droevige en lastige verhalen. In de ‘love stories’ delen wij de liefdesverhalen van girls. Check it out! Deze keer hebben we drie grappige liefdessituaties voor je. 

#1. Het is nog steeds mijn vriendje

"Toen ik heel jong was, was ik op vakantie in Duitsland. Daar kreeg ik verkering met een superleuke jongen alleen de dag erna ging hij alweer naar huis. Het is dus eigenlijk nooit uitgegaan, dus we hebben eigenlijk nog verkering."

#2. Op de verkeerde plek, op het verkeerde moment

"Ik was in de bios met mijn bff. In de pauze kwamen we mijn crush tegen. Ik moest nog even snel naar de wc. Er was voor de rest niemand binnen. Toen ik klaar was kwam ik erachter dat ik in de jongens wc zat, oops. En om het nog erger te maken kwam mijn crush binnen!"

#3. Ik keek eerst niet zo naar hem

"Ik ga al tien jaar op zomervakantie met dezelfde groep en er is elk jaar een jongen bij die iets kleiner is dan ik. Dus ik keek nooit naar hem op die manier, snap je? Maar vorig jaar zaten wij naast elkaar in de trein en zijn opeens close geworden. We waren sinds toen samen!"

Houd onze Instagram story in de gaten en stuur ons jouw love story!

Lees ook: 6x grappige liefdesfeitjes

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer