Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Liam Payne is weer single!

FC Girls, 02 juli 2018

Liam Payne (26) en Cheryl Cole (35) hebben aangekondigd dat ze uit elkaar gaan, so sad! Ze waren een tijd samen, alleen ze maakten gisteren bekend dat het niet meer werkt.


Liam en Cheryl Cole begonnen in 2016 met daten. Het werd serieus tussen de twee en ze kregen in maart 2017 een zoon genaamd Bear. Maar helaas is er dus een einde gekomen aan hun relatie.


In het jaar van de geboorte van hun baby gingen de geruchten dat Liam een affaire had met zijn achtergronddanseres. Cheryl regeerde hierop: “Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort stomme artikelen. Maar dit verhaal waar een onschuldige danseres die een verloofde heeft bij wordt betrokken, kan ik niet negeren." Ze noemde de artikelen “een wanhopige poging om problemen tussen mij en Liam te veroorzaken.” 


Gelukkig was dit dus niet de reden voor een break-up. Maar nu hebben de ex-One Directioner en de zangeres besloten om uit elkaar te gaan. Ze kondigden dit aan op Twitter.


“Cheryl en ik zijn verdrietig om aan te kondigen dat onze wegen hier scheiden. Het was voor ons een moeilijk beslissing om te maken. We hebben nog steeds veel liefde voor elkaar, als een familie. Bear is onze wereld en we vragen jullie om zijn privacy te respecteren ”, schreef Liam.


Verdrietig nieuws, maar hopelijk worden ze allebei weer happy!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer