Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Larissa & Tara: “Wij zijn zussen, maar ook beste vriendinnen”

FC Girls, 24 maart 2018

Larissa & Tara: “Wij zijn zussen, maar ook beste vriendinnen”

aaa

Zeg je influencers, dan zeg je de Verbonnetjes. Want naast Serena hebben ook zusjes Larissa en Tara Verbon met hun blog Endless Weekend van hun passie hun werk gemaakt. “We ruziën nu een stuk minder dan vroeger.” In de nieuwe Fashionchick Girls staat een supervet interview met Larissa en Tara. Hieronder lees je alvast een preview.

Larissa: “Onze zus Serena is zonder twijfel onze inspiratie geweest om zelf ook te gaan bloggen. Ze heeft al jaren een succesvolle website (Beautylab, red.) en vroeg op een gegeven moment of één van ons het niet leuk zou vinden om ook een blog te beginnen. Maar ja, waar moet je dan over schrijven? Tara begon toen met een soort fotodagboek over van alles en nog wat, maar eigenlijk ontbrak er nog iets: iemand om het samen mee te doen. Daarom hebben we als zussen een blog aangemaakt en zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels bloggen we alweer bijna zeven en een half jaar.”

Tara: “Onze band is door het bloggen sterker geworden, maar eigenlijk waren we altijd al heel hecht. Wij zijn zussen, maar ook beste vriendinnen. We delen dezelfde interesses en dat maakt het extra leuk om samen dingen te ondernemen. Samenwerken met je zus heeft eigenlijk best veel voordelen. Zo kun je écht alles tegen elkaar zeggen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de ander kwetst. Onze mening kan heus weleens hard overkomen, maar we zijn wel altijd duidelijk tegen elkaar én we weten dat het goed bedoeld is. Dat is toch iets wat je alleen met je zussen of broers hebt, anders kan het al snel verkeerd uitpakken. Doordat je met elkaar bent opgegroeid, voelt de samenwerking heel natuurlijk. En dat we dit werk als zussen kunnen doen, is iets waar wij elke dag dankbaar voor zijn.”

Wil jij weten of Larissa en Tara het niet vet irritant vinden om zo veel met elkaar om te gaan? Check dan snel de nieuwste Fashionchick Girls.

Lees ook: Guy insiders: wat is de bro-code nou echt?

Beeld: Larissa en Tara Verbon

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer