Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Kylie's bodyguard reageert op bizarre roddel

FC Girls, 15 mei 2018

Kylie's bodyguard reageert op bizarre roddel

kylie bodyguard

We all love Stormi! Het dochtertje van Kylie Jenner en Travis Scott is zo cute. Maar er gaan wel heel bijzondere geruchten rond. Volgens fans zou Travis niet de vader zijn van de baby. Er wordt gezegd dat de bloedmooie Tim Chung, de bodyguard van Kylie, de vader is. Moeten we dit serieus nemen? Stormi heeft toch wel heel veel weg van deze guy…

Kylie heeft niet gereageerd op deze roddels, maar haar knappe bodyguard kon het niet laten. WOW! In zijn Instagram Story plaatst hij een kort verhaaltje waarin hij uitlegt dat hij absoluut niet de vader is van de baby en hij het respectloos vindt dat er zulke geruchten rondgaan.

"Ik ben een erg teruggetrokken persoon en normaal gesproken zou ik niet ingaan op roddels en verhalen die zo belachelijk zijn dat het lachwekkend is. Uit respect voor Kylie, Travis, hun dochtertje en hun families wil ik het een en ander rechtzetten. De relatie die ik met Kylie en haar familie heb, is strikt professioneel en gaat niet verder dan dat. Er is dus geen ander verhaal en ik vraag de media dan ook om mij vanaf nu weg te laten uit de verhalen die ze publiceren over de familie, omdat het respectloos is."

Wil je zien hoe Tim Chung eruitziet? Bekijk dan hier zijn Instagram!

Lees ook: Houd je hoofd koel met deze pretty hairstyles

Beeld: GettyImages

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer