Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

Kun je vrienden zijn met je ex?

FC Girls, 28 april 2018

Kun je vrienden zijn met je ex?

a

Ze geven gráág hun ongezouten mening en vinden overal wel wat van. Jup, we hebben het over ons zorgvuldig geselecteerde mannenpanel: Milan Carvalho, Rein van Duivenboden en Vinchenzo Tahapary. Even kijken wat er écht in hun hoofden omgaat!

Meet the panel:

Milan Carvalho (19) kennen we van HNTM, XITE en CokeTV. Meer zien van deze ambitieuze hunk? Check hem op Insta (@milan_carvalho) of op zijn gelijknamige YouTube-kanaal.

Rein van Duivenboden (19) kan zo’n beetje alles. Deze knappe werd bekend met de boyband MainStreet, en nu acteert én presenteert hij. Meer zien van Rein? Check @rvdofficial.

Vinchenzo Tahapary (18) begon zijn zangcarrière bij The Voice Kids en The Voice of Holland en scoorde daarna een megahit met zijn single Daily. Meer Vinchenzo? Check @vinchenzomusic.

Kun je vrienden zijn met je ex?

Milan: “Jazeker! Sterker nog: ik bén goede vrienden met m’n ex. Op een gegeven moment was ik niet meer verliefd, maar ze bleef natuurlijk nog steeds een leuke chick. Anders was ik niet met haar geweest. Ik heb zelfs haar nieuwe vriend ontmoet!”

Rein: “Ja, maar er moet wel wat tijd overheen gaan. Zeker als je op een niet zo fijne manier uit elkaar bent gegaan. Het zal  in het begin lastig zijn, maar uiteindelijk lukt het wel, denk ik. Je kon het niet voor niets eerst zo goed met elkaar vinden, toch?”

Vinchenzo: “Dat hangt van de situatie af. Als je zonder strijd uit elkaar bent gegaan, zou het moeten kunnen. Ik ben bijvoorbeeld nog vrienden met mijn ex. Maar soms heb je gewoon geen behoefte aan contact, omdat het dan awkward wordt.”

Ben je benieuwd wat deze hotties vinden van de standaard dateregels? Want moeten guys de deur openhouden en de rekening betalen? Check het in de nieuwste Fashionchick Girls.

Lees ook: Wat zou jij aan meiden willen veranderen?

Beeld: Favor Talent

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer