Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Kleding dragen van je boyfriend is gezond

FC Girls, 18 januari 2018

Kleding dragen van je boyfriend is gezond

d

Let's be honest: niets is lekkerder dan een T-shirt of een sweater van je boyfriend dragen. Het maakt je niet uit dat het mega oversized is, want het zit super comfortabel. Als je boyfriend er niet mee eens is dat er zoveel kleding in jouw kast ligt - oeps - dan moet je dit artikel maar aan hem laten zien. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de kleding van je lover dragen goed voor je gezondheid is. Woohoo!

Wetenschappers onderzochten op de universiteit van British Columbia of het voordelen heeft wanneer je vaak kleding aantrekt van je lover. En hier kwam wel degelijks iets positiefs uit! Er kwam naar voren dat niet alleen het dragen van zijn kleding goed voor je is, maar dat het ruiken aan zijn kleding ook goed is! Het voorkomt stress en het verlaagt je stressnvieau.

Dit is toch belangrijk genoeg om zijn kleding te blijven claimen, right girls? Wel af en toe teruggeven, want dadelijk is zijn geur weg. En dat wil je natuurlijk niet! Oh... en hij heeft natuurlijk ook zijn eigen kleding af en toe nodig ;)

Zó style je print op print.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer