Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Kesha cancelt tour

FC Girls, 21 februari 2018

Kesha cancelt tour

af

De getalenteerde Kesha moet jammer genoeg haar tour cancelen, door een val tijdens een van haar optredens in Dubai. Heel erg jammer want we kunnen niet ontkennen dat we allemaal stiekem nog helemaal los gaan op Tik Tok van Kesha. We love the girl!

Na haar val stond ze op alsof er niks gebeurd was, maar achteraf bleek dat haar voorste kruisband was gescheurd. Ze moet worden geopereerd aan de knieblessure en heeft een paar weken nodig om te revalideren. De shows in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Japan in de lente gaan niet door. De optredens worden waarschijnlijk verplaatst.

Kesha liet via Twitter weten dat ze het allemaal erg vervelend vindt: “It’s my biggest joy in life to share music with my fans all over the world, but i have to follow my doctor’orders and undergo surgery today”. Vorig jaar vertelde Kesha dat ze gaat touren met de bekende zanger en rapper Macklemore. De shows met hem beginnen pas in juni, dus die gaan waarschijnlijk gewoon door.

In het filmpje hieronder zie je wat er gebeurde tijdens het optreden in Dubai. We hopen dat Kesha zich snel beter voelt.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Lees ook:  3x zo style je de 'ugly'sneaker trend

Bron foto: Getty

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer