Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Kalvijn: "mijn kanaal werd groter en groter"

FC Girls, 12 mei 2018

Kalvijn: "mijn kanaal werd groter en groter"

kalvijn

In de nieuwste Fashionchick Girls lees je Guy Talk met Kelvin Boerma, a.k.a Kalvijn. Hij mag zich één van Nederlands grootste YouTubers noemen. Met 700.000 abonnees heeft hij het al ver geschopt. Benieuwd hoe hij dit allemaal voor elkaar heeft gekregen…

Je bent huge op YouTube. Hoe is dat zo gekomen?

“Ik ben opgegroeid op een boerderij in Groningen en daar verveelde ik me best wel vaak. Daarom begon ik met maken van video’s. Die werden opgepikt door steeds meer mensen en zo werd mijn kanaal groter en groter. Eigenlijk heel simpel, haha.”

Je woont nu in Amsterdam. Wanneer werd Groningen te klein?”

“Toen ik bekender werd op YouTube en steeds vaker afspraken had in Amsterdam, besloot ik te verhuizen. Het is voor mij niet mogelijk om aan mijn carrière te werken in Groningen. Bovendien gebeurt daar gewoon minder dan in Amsterdam.”’

Je hebt je eigen bedrijf. Wat is het moeilijkst daaraan?”

“Goede mensen vinden. YouTube is een heel nieuwe wereld die een nieuwe manier van denken vereist. Er zijn nog niet veel mensen die dat onder de knie hebben én bereid zijn heel hard te werken. Inmiddels heb ik een vast team van vijf goede mensen. Bij de Veed Awards die ik organiseer (en waar hij dit jaar twee awards won –red.), zijn meer mensen betrokken; zo’n twintig.”

Ben je nu nóg nieuwsgieriger geworden naar Kalvijn? Lees het hele interview in de nieuwste Fashionchick Girls en kom er achter wat zijn geheim is, zijn grootste blunder en nog veel meer!

Bestel hier!

Beeld: Maurits Bos

Lees ook: "De helft van mijn Instagramfoto's is fake"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer