Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Justin Bieber is niet welkom bij Selena's familie

FC Girls, 15 december 2017

Justin Bieber is niet welkom bij Selena's familie

s

Het ziet er naar uit dat Selena Gomez en Justin Bieber nog steeds niet ready zijn om samen de komende feestdagen te vieren. Nadat ze met Thanksgiving heel ver van elkaar vandaan waren, blijkt dit met kerst ook het geval te zijn. Main reason? Justin is niet uitgenodigd om kerst te vieren bij Selena’s familie. Ouch!

Justin’s familie heeft altijd van Selena gehouden, maar de familie van Selena is nog steeds niet blij dat de twee elkaar weer zien. Een betrouwbare bron laat het magazine People weten: “Selena neemt Justin naar geen enkele familie gelegenheid mee. Selena viert kerst met haar familie en Justin is niet uitgenodigd.”

Aw.. Wie gaat Justin nu kussen ‘under the mistletoe’? Het is jammer dat de twee niet samen zijn tijdens de feestdagen, gelukkig is de relatie van de twee nog steeds ijzersterk. De betrouwbare bron vertelt verder: “Justin en Selena zijn geweldig. Ze zien elkaar bijna elke dag. Ze gaan samen naar de kerk, eten samen en chillen samen. Justin’s doel is de familie van Selena overtuigen dat hij nu een betere boyfriend dan ooit is.”

Het ziet er dus naar uit, dat Justin toch ‘under the mistletoe’ op Selena zal wachten..

Wist je al dat Famke Louise een gouden plaat heeft gekregen voor haar nummer 'Op me monnie'? Lees het hier

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer