Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Jullie doorbreken het taboe op ongesteld zijn

FC Girls, 31 oktober 2017

Jullie doorbreken het taboe op ongesteld zijn

h

#Advertentie. Met de #bloodnormal campagne proberen we op initiatief van Libresse het taboe op ongesteld zijn te doorbreken. Vorige week vroegen wij op onze social media kanalen of jij openhartig over ongesteldheid praat. En jullie lieten ons je mening weten!

Uit de reacties blijkt dat een deel van de girls het inderdaad lastig vindt om hierover te praten, “Het is normaal, maar ik zelf vind het ook heel awkward om over ongesteldheid te praten” vertelde een lezeres. Als jullie er wel over praten doen jullie dit het liefst met friends. “Ik praat er vet vaak met mijn vriendinnen over."

#bloodnormal

Ook YouTuber Teske plaatste een toffe video waarin ze het taboe rondom ongesteldheid aanpakt. Teske laat haar kijkers weten dat het héél normaal is om hierover te praten. De kijkers reageren positief op de video: “OMG! Teske, I love you so much door deze video heb ik veel meer zekerheid gekregen over mijn ongesteldheid. Heel erg bedankt voor deze video en mensen ik ben nu op dit moment ongesteld. Voor deze video durfde ik dat nog niet te zeggen. Ik was namelijk bang voor de reactie van anderen.” Een andere kijker laat weten: “Ik ga door deze video er vanmiddag voor het eerst met mijn vriendinnen over praten”. 

Positive vibes

De video heeft positief effect op girls die voorheen niet in het openbaar over ongesteldheid spraken. Een andere kijker vertelt dat ze het 100% eens met elk woord in deze video. "Ik vind dat taboe op ongesteldheid zo irritant. Kom op bijna elke vrouw wordt elke maand ongesteld. Waarom schamen we ons daarvoor?”. En zó is dat!

Wij girls zijn happy dat jullie allemaal lekker meekletsen en laten we dit vooral blijven doen om dit taboe te doorbreken! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer